Om oss

 

snekkerverksted siden 1989

Drange snekkerverksted er et verksted basert på tradisjonelt snekker håndverk.

Vårt hovedmarked er kjøkken og innredninger til hytter og hus i sør Norge.

I tillegg lager vi en del ytter og innerdører for de som ikke finner drømmedøra i standard sortimentet, men vi har også utført mange oppdrag for næringslivet og offentlige rom.

Våre kreative evner, og brede kompetanse innen mange fag, gjør at vi også hjelper våre kunder med konstruksjoner også innen enkelte former for stålarbeid, til møbler, beslag og dør arrangementer.

Vi har kompetansen til å ta hele prosjektet fra design til ferdig produkt, levert ferdig hjemme hos deg. Vi ordner med alle fag, og har etter mange år i bransjen, fått et godt nettverk av alle de fag, som til en hver tid trengs for en komplett leveranse.

Bilde 03.02.2019 klokken 22.22.jpg

 
SgQEDrsFRKSTTnAZJX30lQ.jpg
 


historikk


Firmaet ble opprettet i 1989 av Stig Drange, med tømmermannsarbeid og restaurering som arbeidsfelt.  Selve verkstedet ble etablert i 1992, og ble drevet da med et sterkt maritimt innslag. På denne tiden het firmaet Kystverkstedet.

Arbeidene i verkstedet dreide seg fra det maritime, til mere og mere bli et rendyrket snekkerverksted. Det var av endring i markedsretning, en naturlig vei å skifte navn til Drange snekkerverksted i 2003 og vi ble et AS i 2006.

Vi er i dag tellende 3,5 årsverk og er bland de få igjenlevende snekker-verksteder på Agder som har lang bransje erfaring.

Drange snekkerverksted er kjent for å ikke slurve med detaljene, og vi ønsker hele tiden å spisse oss og forbedre produktene våre med gode materialer og har etter hvert fått oss en oppegående maskinpark med alt det utstyret teknologien i dag kan by på.

Verkstedbygningen vi holder til i, ble bygget til formålet i 1996, og har et areal på 350. Den inneholder produksjonslokaler, malerverksted og kontorer samt spiserom. Verkstedet ligger landlig men sentralt i Søgne, en kommune på vel 10 000 innbyggere midt mellom Mandal og Kristiansand.


 

håndverkerne

 
 
IMG_4130.JPG
 

Stig Drange

975 78 771 | stig@drange.org

Stig har svennebrev i tømrer yrket, og startet opp firmaet i 1989. Det blir mer en 30 års sammenhengende drift av Drange snekkerverksted

fullsizeoutput_55f.jpeg

Helge Ingebretsen

907 70 841

En allsidig håndverker med flere fagbrev, og lang erfaring som snekker.

fullsizeoutput_567.jpeg

Petter Svozilik

908 85 334

Vår mann på CNC fresing og har både svennebrev og mesterbrev i snekkerfaget.